Het aankopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken is iets wat u niet regelmatig doet. Wij helpen u graag met het realiseren van uw keuken wensen. Omdat de Menes keukens op maat worden gebouwd is vrijwel alles mogelijk.

Uw keuken wens op maat gemaakt!

Centraal staat uw idee van de nieuwe keuken.  Uitgaande van uw wensen, gaan we samen met u kijken hoe dat zo goed mogelijk kan worden ingevuld. Niet het aanbod van modules of vaste afmetingen staan centraal in het ontwerp maar uw persoonlijke wensen voor de nieuwe keuken.

 Door deze unieke Menes benadering is er veel mogelijk. Afgestemd op uw budget, kan er gebruik worden gemaakt van vele soorten materialen, kleuren. Uitvoering, handgrepen, keuken-apparatuur, vormgeving en veel meer. Vaak staan onze klanten versteld van de mogelijkheden die Menes met maatwerk binnen het beschikbare budget al kan bieden.

Is een maatwerk keuken duur?

Dat hangt er van af. Vaak is het verschil met een willekeurige andere keuken verrassend veel voordeliger. Bovendien is de kwaliteit vaak veel beter en mooier. Omdat u met een maatwerkkeuken een eigen touch kunt geven aan de uitstraling krijgt u een uniek ontwerp. Ook is de kwaliteit en het gebruiksgemak een garantie voor vele jaren plezierig gebruik.

Kortom, leg eerst Menes uw keuken plannen voor! Wij gaan graag voor u aan de slag en zoals de getoonde voorbeelden laten zien. Houden wij van mooi werk! En, wat mogen we voor u gaan maken?

 
©2023  Menes.nl   Voor Meubels, Keukens en Interieurbouw op maat!