TV Meubel door Menes Meubel makerij gemaakt!

Mooi op maatgemaakt!

Helemaal mijn kast! Door Menes Meubelmakerij voor mij op Maat gemaakt.

Mijn kast is precies geworden zoals ik hem wil hebben. Echt helemaal mijn tv-kast! Door Menes Meubelmakerij voor mij op maat gemaakt. En dat kun je zien. Wat een kwaliteit. Mooie materialen, degelijk gebouwd en strak afgewerkt. Hier kan ik jaren van genieten. 

Eigen werkplaats!

Menes meubelmakerij maakt alles in haar eigen werkplaats in Nijmegen. Met professionele houtbewerkings-machines en ambachtelijke technieken maakt Menes uiteenlopende opdrachten! Ook voor de afwerking en keuze van materialen voor uw meubel is er veel mogelijk. Uiteraard alles binnen het afgesproken budget. Door de persoonlijke benadering is de samenwerking met Menes laagdrempelig. Niet voor niets komen klanten na een eerste opdracht nog vaak terug voor vervolg opdrachten.

Jouw creatie Menes maakt het!

Alles begint met een idee. Een oplossing voor een probleem, waar ga ik mijn tv neerzetten. Ik heb in mijn kamer eigenlijk geen ruimte voor standaard kasten. Die zijn vaak net niet wat ik zoek. En, waar laat ik de apparatuur. Die wil ik echt niet in zicht hebben staan. Ik wil ook extra opbergruimte en mijn kabels makkelijk kunnen wegwerken. O, ja en het moet er ook modern uit zien? Herkenbaar?

U komt met uw idee bij Menes Meubelmakerij. Dat mag gerust een schets zijn, of een afbeelding uit een magazine, of combinatie van verzamelde foto's. Menes gaat met u bekijken hoe dat idee uitgewerkt kan worden tot een mooi meubel. Niets is Menes te gek, van glanslak, metal look, rvs, glas, exclusieve houtsoorten, te gekke kleur, vorm en ontwerp Menes maakt samen met jou je meubel werkelijkheid.

 

Lees meer over Kasten op maat gemaakt!

 

Neem meteen contact op met Laurens van Menes Meubelmakerij te Nijmegen.

 

 

Mooi TV meubel!Dat wil ik ook!

Ik wil ook een TV meubel op maat gemaakt hebben? Dat kan, Menes Meubelmakerij maakt ook voor u een meubel op maat. Stuur ons uw vraag en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ja, maak voor mij ook een meubel op maat:

Maak mijn meubel op maat!

©2022  Menes.nl   Voor Meubels, Keukens en Interieurbouw op maat!