Uw oude keuken weer als nieuw?

Mijn keuken is weer Top!

De Menes Keukencheck! Uw verouderde keuken weer als nieuw!

Als een nieuwe keuken even niet past in het budget maar uw oude keuken is nu toch echt aan vervanging toe wat dan? Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om uw bestaande verouderde keuken weer te moderniseren.
Om u daar bij zo goed mogelijk te helpen hebben we de Menes KEUKENCHECK voor u. Op afspraak komen we dan bij u thuis en bekijken samen met u de situatie. Afhankelijk van het budget en de wensen geven we u advies hoe de keuken weer up to date gemaakt kan worden.


Lees hier meer over de Menes KEUKENCHECK

 

Uw verouderde keuken nu eindelijk eens aanpakken?

Blijft u zich nog maanden ergeren aan die verouderde keuken? Of nu eindelijk eens de knoop door hakken en de keuken laten renoveren? Menes is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van keukens op maat. Ook het vernieuwen van een verouderde keuken is bij Menes in goede handen. Of het nu gaat om een complete keuken renovatie of om wat kleine aanpassingen. In e eigen werkplaats te Nijmegen maakt Menes met moderne apparatuur alle onderdelen op maat. In overleg wordt alles bij gemonteerd en afgewerkt. Menes adviseert u graag over de mogelijkheden, materialen, afwerking en de kosten van nieuwe apparatuur.

 

Grote voorjaars schoonmaak?

Wordt het dit voorjaar een grote schoonmaak of kiest u liever voor een opknapbeurt van uw keuken. Maak nog vandaag een afspraak met Menes in Nijmegen voor een Keukencheck! Dan zit u snel weer in een mooie keuken. Dat is toch veel leuker?

De Menes Keukencheck! Uw verouderde keuken snel weer als nieuw!
www.menes.nl

Ik wil meteen een afspraak maken met Menes Meubelmakerij!

 

 

Mijn keuken wer als nieuw Menes Meubelmakerij Nijmegen

Keuken weer als nieuw?

Ja, dat lijkt mij wel wat!

©2023  Menes.nl   Voor Meubels, Keukens en Interieurbouw op maat!