Is uw keuken nog up to date?

Wij kijken graag met u mee en maken een advies op maat voor uw keuken. Vernieuwen, veranderen, uitbreiden of helemaal nieuw, maar dan natuurlijk wel precies zoals u het wilt hebben. Vaak zijn er al met wat kleine veranderingen verrassende effecten te bereiken. Uw keuken is dan weer helemaal up to date en vaak voor een veel lager budget dan bij aankoop van een hele nieuwe keuken!

Het binnenwerk van de keuken is vaak nog prima in orde. Door bijvoorbeeld een modern werkblad, nieuwe deurtjes, handgrepen of apperatuur aan te brengen is de keuken weer als nieuw! Er is vaak veel mogelijk.

Vraag de Menes Keukencheck!

Wat is die keukencheck eigenlijk?
Als u bij ons een keukencheck aanvraagt, dan komen wij vrijblijvend bij u aan huis uw bestaande keuken bekijken. Samen met u checken we dan de staat van uw oude keuken en maken we een lijst van verbeterpunten en wensen. We kunnen u vervolgens vertellen wat de mogelijkheden voor vernieuwing van uw bestaande keuken zijn.

Is de Menes keukencheck gratis?
De Menes Keukencheck is gratis bij afname van 10 keukens!!

Grapje, u betaald slechts 75,-- euro voor de Menes Keukencheck. Maar wat dan leuk is, als u aansluitend door Menes uw verbeterplannen laat uitvoeren ontvangt u de 75 euro als korting op uw offerte weer retour!*
Zo bent u altijd verzekert van een degelijk advies en komen wij niet voor niets....

Ja ik wil een keukencheck van Menes!

Meer weten. Bel 024-3792314 of mail menes(at)menes.nl  Maken we gelijk een afspraak voor de Keukencheck! Zo heeft u snel weer een nieuwe keuken. Graag tot ziens.
*Er is wel een minimum offerte-bedrag van toepassing.

Keukencheck Uw keuken weer als nieuw!

Is uw oude keuken aan vervanging toe? Vaak kan uw bestaande keuken nog prima worden opgeknapt. Met soms enkele kleine verbeteringen heeft u dan een weer nieuwe keuken!

Met de Keukencheck van Menes Keukenbouwer en Meubelmakerij te Nijmegen, weet u snel wat er mogelijk is en wat dat kost.

Maak nu een afspraak!  Bel 024-3792314 of stuur een mail naar menes(at)menes.nl!

Graag tot ziens in uw nieuwe keuken!

©2023  Menes.nl   Voor Meubels, Keukens en Interieurbouw op maat!